WRAP MED VEGANSK FARS

Anammas vegofärs på libabröd tillsammans med dill, spenat och potatis

Portioner
4

Ingredienser

  • Ca 300 g Anamma vegansk fars
  • Ca 400 g kartofler
  • 2 løg
  • 100 g frisk spinat
  • Citron, frisk dild og purløg
  • Tortillawraps

Opskrift

Skræl og kog kartoflerne. Hak og skær løg og spinat, mens kartoflerne koger.

Klip eller hak dild og purløg. Svits løgene med et skvæt olie på lav varme til de bliver bløde, tilsæt derefter den veganske fars og skru op for varmen.

Når farsen har fået lidt farve, vendes spinaten i sammen med reven citronskal og presset citronsaft. Lad det hele stege sammen i 1-2 minutter, og fjern dernæst fra kogepladen. Vend krydderurterne i, og smag derefter til med salt og peber.

Læg de kogte kartofler og farsblandingen i wrappen, rul sammen, og nyd med det samme - eller gem den til frokosten i morgen. Wrappen fungerer også godt til picnickurven.