WRAP MED VEGANSK FARS

Anammas vegofärs på libabröd tillsammans med dill, spenat och potatis

Portioner
4

Ingredienser

  • Ca 300 g Anamma vegansk fars
  • Ca 400 g kartofler
  • 2 løg
  • 100 g frisk spinat
  • Citron, frisk dild og purløg
  • Tortillawraps

Opskrift

1

Skræl og kog kartoflerne. Hak og skær løg og spinat, mens kartoflerne koger.

2

Klip eller hak dild og purløg. Svits løgene med et skvæt olie på lav varme til de bliver bløde, tilsæt derefter den veganske fars og skru op for varmen.

3

Når farsen har fået lidt farve, vendes spinaten i sammen med reven citronskal og presset citronsaft. Lad det hele stege sammen i 1-2 minutter, og fjern dernæst fra kogepladen. Vend krydderurterne i, og smag derefter til med salt og peber.

4

Læg de kogte kartofler og farsblandingen i wrappen, rul sammen, og nyd med det samme - eller gem den til frokosten i morgen. Wrappen fungerer også godt til picnickurven.