VEGANSKE BOLLER I TOMATSAUCE

Anammas veganske boller i tomatsovs

Portioner
4

Ingredienser

  • Ca 300 g veganske boller fra Anamma
  • 1 dåse flåede eller hakkede tomater
  • 4 løg
  • 4 fed hvidløg
  • 1 tsk røget paprika
  • 1 spsk dojang (koreansk fermenteret sojabønnepasta) eller miso
  • 1 spsk tomatpuré
  • Gryn eller pasta

Opskrift

1

Hak løg og hvidløg. Svits ved lav varme i lidt olie sammen med paprika, tomatpuré og sojabønnepasta eller miso. Tilsæt tomater og lidt vand, og lad det simre i ca. 20 minutter. Smag til med salt og peber.

2

Steg de veganske boller fra Anamma i lidt olie i ca. 12 minutter ved middel varme. Når de er færdigstegte, lægges de over i tomatsaucen og simrer med et par minutter.

3

Servér med gryn eller pasta.