VEGANSK PØLSE MED TRE LÆKRE TOPPINGS

Anammas veganske pølser i brød med tre forskellige slags topping

Portioner
4

Ingredienser

  • 4 stk veganske pølser
  • 4 stk pølsebrød

AVOCADOCREME

  • 2 avokadoer
  • 1 stort løg
  • 1 granatæble

SENNEPs- & SURKÅLSTOPPING

  • 4 spsk grovkornet sennep
  • 2 spsk surkål
  • 1 fintskåret grønt æble
  • 1 tsk sort peber

ASIATISK AGURKESALAT

  • 4 spsk srirachasauce
  • 4 spsk ristede sesamfrø
  • 1/2 agurk
  • 1/2 frisk rød chili
  • 2 spsk riseddike eller risvineddike
  • 1 spsk rørsukker
  • 1/2 tsk sesamolie
  • salt

Opskrift

1

Grill eller steg den veganske pølse/chorizo - følg instruktionerne på posen.

2

Servér i et brød og med nogle af disse lækre toppings:

Avokadocreme: Mos avokadoen, og bland med finthakket løg. Afslut med granatæblekerner på toppen.

Senneps- og surkålstopping: Bland en grovkornet sennep med surkål og fintskåret æble. Smag til med lidt sort peber.

Asiatisk agurkesalat: Hak chilien fint og skær agurken tyndt - evt. på et mandolinjern. Bland med riseddike, rørsukker, sesamolie og salt. Lad det sætte sig i min. 30 minutter inden servering. Afslut med srirachasauce og ristede sesamfrø.