VEGANSK PØLSE MED LØG OG PEBERFRUGTRELISH

Anammas veganske pølse i brød med dild, sennepsfrø, løg og peberfrugt

Portioner
4

Ingredienser

  • 4 Anamma vegan pølser
  • 1 løg
  • 400 g rød peberfrugt
  • 200 g blomkål
  • 2 spsk hvidvinseddike
  • 3 spsk æblemos
  • 2 spsk syltede sennepsfrø
  • Sennep & chilisauce
  • Frisk dild

Opskrift

1

Begynd med at lave en relish af peberfrugt: Del blomkålen i små buketter, og kog dem i saltet vand. Del og rist peberfrugten i ovnen på 200°C til skallen bliver sort og kødet blødt. Skyl derefter peberfrugten i koldt vand for at få skallen væk. Skær peberfrugten i tynde strimler og bland dem med blomkål, hvidvinseddike, æblemos og sennepsfrø. Smag til med salt og peber.

2

Hak løget og dilden.

3

Steg Anamma vegan pølser i olie på middelhøj varme i ca. 12 minutter.

4

Servér de veganske pølser i pølsebrød med peberfrugtcreme, løg, dild og eventuelt lidt sennep og chilisauce.