VEGANSK FARS I SMAGFULD RAGOUT

Smagfuld ragout med Anammas veganske fars og svampe

Portioner
4

Ingredienser

  • 325 g Anamma vegansk fars
  • 1/4 hoved knoldselleri
  • 2 stk gulerødder
  • 2 stk pastinakker
  • 1 løg
  • 2 fed hvidløg
  • Ca. 200 g blandede friske svampe
  • Ca. 25 g tørrede svampe (f.eks. Karl-Johan)
  • 2 dl vand
  • 2 stk. grøntsagsbouillonterninger
  • 2 tsk soja
  • 5 dl havrefløde
  • Persille og timian til servering
  • Pasta til servering - følg instruktionerne på pakken
  • Olivenolie til stegning

Opskrift

1

Læg de tørrede svampe i blød i 1 dl vand, og sæt dem til side.

2

Skræl alle grøntsagerne, og skær dem i mindre stykker.

3

Svits løg og hvidløg gyldne i lidt olie i en kasserolle.

4

Tilsæt resten af grøntsagerne, og svits dem yderligere et par minutter. Skru ned for varmen, og tilsæt bouillonen, sojaen og havrefløden. Lad det simre på middelhøj varme.

5

Skær svampene i mindre stykker, og steg dem på middelhøj varme til de har fået farve. Sæt dem derefter til side.

6

Steg Anamma vegan fars i samme pande i lidt olie til den er gennemstegt.

7

Når grøntsagerne er blevet bløde, tilsættes de iblødlagte svampe samt det vand, de har ligget i. Lad det koge op.

8

Ved servering: Bland den stegte Anamma-fars i gryden med de stegte svampe. Vend det med kogt pasta og pynt med persille og timian.