Læg de tørrede svampe i blød i 1 dl vand, og sæt dem til side.
Skræl alle grøntsagerne, og skær dem i mindre stykker.
Svits løg og hvidløg gyldne i lidt olie i en kasserolle.
Tilsæt resten af grøntsagerne, og svits dem yderligere et par minutter. Skru ned for varmen, og tilsæt bouillonen, sojaen og havrefløden. Lad det simre på middelhøj varme.
Skær svampene i mindre stykker, og steg dem på middelhøj varme til de har fået farve. Sæt dem derefter til side.
Steg Anamma vegan fars i samme pande i lidt olie til den er gennemstegt.
Når grøntsagerne er blevet bløde, tilsættes de iblødlagte svampe samt det vand, de har ligget i. Lad det koge op.
Ved servering: Bland den stegte Anamma-fars i gryden med de stegte svampe. Vend det med kogt pasta og pynt med persille og timian.