VEGANSK CHILIGRYDE MED GUACAMOLE

Chiligyde med Anammas veganske fars serveret med salat og syltede rødløg

Portioner
4

Ingredienser

  • 300 g Anamma vegansk fars
  • 1 spsk olivenolie
  • 1 løg
  • 1 tsk kakao
  • 1 spsk knuste kakaobønner eller kakaonibs
  • 1 tsk oregano
  • 1 tsk spidskommen
  • 1 tsk chiliflager
  • 1 spsk tomatpuré
  • 1 dl vand
  • Salt og peber
  • 300 g kogte kidneybønner

Opskrift

1

Skræl og hak løget fint.

2

Svits de hakkede løg i en gryde sammen med den frosne veganske fars i et par minutter.

3

Tilsæt kakao, oregano, spidskommen, chiliflager, tomatpuré, vand og bouillonterning. Lad det simre i ca. 5 minutter. Smag til med salt og peber.

4

Skyl bønnerne i koldt vand, og lad vandet dryppe af. Tilsæt bønnerne i gryden, og lad dem varme igennem.

TIPS TIL SERVERINGEN

Servér chiligryden med guacamole, syltede rødløg, sojayoghurt, tomatsalat, icebergsalat og et stykke godt brød.