Spaghetti meatballs på 15 min.

Behandlingstid
15

Portioner
4

Ingredienser

  • 400 g frisk pasta
  • 1 pose

Tomatsauce

  • 2 flasker mosede tomater fra Urtekram
  • 1 løg, fintrevet
  • 2 fed hvidløg, fintrevet
  • 1 tsk. oregano
  • 2 spsk. frisk basilikum, finthakket
  • Olivenolie til stegning

Til servering

  • Frisk basilikum
  • Gærflager

Opskrift

Tænd ovnen på 180 grader og kom bagepapir på en bageplade.
 Fordel vegobullarne på pladen, sæt dem i ovnen og bag dem i 12-15 min.

Varm en sauterpande op til medium varme, tilsæt olivenolie og steg løget heri i 5 min., tilsæt hvidløg og steg yderligere 1 min.

Tilsæt alle de øvrige ingredienser og lad saucen stå og simre i 10 - 15 min.

Kog pastaen efter anvisning på pakken.

Fordel pastaen i 4 dybe tallerkener, top med tomatsauce og vegobullar.

Pynt med frisk basilikum og drys med gærflager.