Gourmet hotdog med karamelliserede løg og svampe-mayo

Portioner
5

Ingredienser

  • 1 pose
  • 5 pølsebrød
  • 50 g feldsalat
  • 0.5 lilla spidskål, fintsnittet
  • Ristede løg
  • Karse

Karamelliserede løg

  • 4-6 store rødløg, i skiver
  • 1 tsk. salvie
  • 1/2 dl. balsamico
  • 1 spsk. kokossukker, eller anden sødning
  • Salt og peber
  • Evt. olie til stegning

Svampe-mayo

  • 1 dl. vegansk mayonnaise 

  • 200 g svampe, i grove stykker
  • 1 tsk. balsamico
  • Salt og peber

Opskrift

Varm en pande op til medium varme, tilsæt evt. lidt olie og steg rødløgene heri i 5 minutter under omrøring.

Tilsæt balsamico, timian, rosmarin, salvie, salt, peber og kokossukker.

Lad det hele stege i yderligere 15-20 min. og rør rundt nogle gange undervejs.

Varm endnu en pande op til medium/høj varme og steg svampene herpå i 5-7 min.

Tilsæt salt, peber, eddike og tamari. Vend det hele rundt og lad det stege til væsken er fordampet.

Kom de stege svampe over på en tallerken og lad det køle lidt af.

Rør svampene sammen med mayonnaisen og smag til med salt og peber.

Steg pølserne efter anvisningen på posen og lun pølsebrødene.


Skær en lomme i pølsebrødene og kom lidt feldsalat og rucola i bunden.

Fordel pølserne i brødet og top med karamelliserede rødløg, svampe mayo, ristede løg og karse.