ASIATISKE VEGANSKE BOLLER MED NUDELSALAT

Veganske kødboller i en farverig asiatisk nudelsalat

Portioner
4

Ingredienser

ANAMMA VEGANSKE BOLLER

  • 300 g Anamma veganske boller

NUDELSALAT

  • 250 g risnudler
  • 1 rød peberfrugt
  • 0.5 mango
  • 75 g sukkerærter
  • 65 g spinat
  • 2 spsk hakket frisk koriander
  • 2 spsk frisk ingefær
  • 0.5 finthakket frisk rød chili
  • 0.75 dl sojasauce
  • 1 spsk rørsukker
  • Saften fra en halv lime
  • 1 spsk sesamfrø

Opskrift

1

Kog nudlerne ved at følge instruktionerne på pakken. Skær peberfrugten i strimler, hak koriander, og skær mango og sukkerærter i mindre stykker. Bland nudlerne i, når de er færdigkogte.

2

Hæld sojasauce, ingefær, chili, rørsukker og limejuice i en skål og rør rundt til sukkeret har opløst sig en smule.

3

Rist sesamfrøene på en tør stegepande og lad dem køle af. Hæld sojablandingen og sesamfrøene over nudlerne og vend rundt.

4

Steg Anammas veganske boller i olie.

5

Pynt gerne med friske koriander, en skive lime og en stor klat vegansk srirachamayonnaise.