ASIATISKE VEGANSKE BOLLER MED NUDELSALAT

Veganske kødboller i en farverig asiatisk nudelsalat

Portioner
4

Ingredienser

ANAMMA VEGANSKE BOLLER

  • 300 g Anamma veganske boller

NUDELSALAT

  • 250 g risnudler
  • 1 rød peberfrugt
  • 0.5 mango
  • 75 g sukkerærter
  • 65 g spinat
  • 2 spsk hakket frisk koriander
  • 2 spsk frisk ingefær
  • 0.5 finthakket frisk rød chili
  • 0.75 dl sojasauce
  • 1 spsk rørsukker
  • Saften fra en halv lime
  • 1 spsk sesamfrø

Opskrift

Kog nudlerne ved at følge instruktionerne på pakken. Skær peberfrugten i strimler, hak koriander, og skær mango og sukkerærter i mindre stykker. Bland nudlerne i, når de er færdigkogte.

Hæld sojasauce, ingefær, chili, rørsukker og limejuice i en skål og rør rundt til sukkeret har opløst sig en smule.

Rist sesamfrøene på en tør stegepande og lad dem køle af. Hæld sojablandingen og sesamfrøene over nudlerne og vend rundt.

Steg Anammas veganske boller i olie.

Pynt gerne med friske koriander, en skive lime og en stor klat vegansk srirachamayonnaise.