Filosofi

Hos Anamma begyndte vi vores rejse for godt 20 år siden. Det var inden, ‘vegetarisk’ og ‘vegansk’ kom på alles læber. Kernen i vores filosofi har altid været, at vegansk mad skal være lækkert – uanset om du er veganer, eller om du også spiser kød.

Mange har et ønske om at spise mindre kød og mere grøn mad. Vores klare ambition er at hjælpe netop dét på vej. Derfor tilbyder vi vegetarisk mad, der er lækkert, enkelt og inspirerende.

Alle produkter fra Anamma er 100% veganske og indeholder ingen animalske ingredienser. Vi producerer selv alle vores produkter i Skandinavien, og vi bestræber os på at minimere brugen af tilsætningsstoffer.

 

Hjørnestenen hos Anamma er vegansk mad, og vi vil gerne inspirere til, at flere får øjnene op for det lækre veganske køkken, så vi sammen kan mindske klimaaftrykket på vores planet.

Produktudviklingen hos Anamma sker altid i tæt samarbejde med vores forbrugere. Din mening er altid vigtig for os, og derfor skal der lyde et stort tak til dig og alle vores Anamma-venner for hele tiden at hjælpe os med at blive bedre. Uden jer, ingen Anamma.

For os hos Anamma er rigtig god vegansk mad det allervigtigste. Vores største ønske er, at flere får øjnene op for det veganske køkken, så vi sammen kan nedbringe klimaaftrykket ved at spise mere plantebaseret. Vores vision er en grønnere verden og en bæredygtig fremtid, og vi mener, at ethvert vegansk måltid i sig selv er en gevinst for klimaet. Derfor opmuntrer vi flere til at gå ind i den gode sags tjeneste ved at vise, hvor nemt og enkelt det er at gøre måltider veganske – og ikke mindst super velsmagende.

Bæredygtighed

BÆREDYGTIGHED

Du kan hurtigt reducere din klimapåvirkning ved at spise mere mad fra planteriget. Det kan nemt gøres ved at vælge produkter fra Anamma.

Læs mere